flexleasin guide

Guide til flexleasing

Du elsker biler helt utrolig højt. Din bil er på mange måder lig din identitet, og for dig er det vigtigt at bilen er den helt rigtige, når du ræser land og rige rundt. Sådan er der nok mange, der har det, men der er nok også rigtig mange af os som ikke lige helt har pengene til den bil, vi reelt set drømmer om at køre i. Det kan være en rigtig skidt fornemmelse at trille ind i sin indkørsel og misundelig kigge over til naboerne, der lige har lidt federe biler end dig selv.

Der er en løsning. Flexleasing bliver mere og mere populært. Og med god grund. For det er absolut en fin mulighed for at højne standarden på dit køretøj en smule. Det er dog ikke altid lige let at finde ud af hvordan du bedst, og mest fornuftigt leaser din bil. Der er mange fordele og ulemper, og det er ikke altid lige let at hitte ud af, hvad der er det rigtige at gøre.

Gode tip til flexleasing

Hvis du ønsker at benytte dig af flexleasing, fordi du drømmer om at optimere din garage i form af en ny bil, bør man sætte sig ind i tingene. Meget kort fortalt foregår flexleasing på den måde, at man betaler et førstegangsbeløb, og herefter et fast månedligt beløb til leasingperioden er overstået. I modsætning til normal leasing leverer man ikke bilen tilbage til leasingvirksomheden. Man har forpligtiget sig til enten at sælge bilen videre eller til at forny leasingperioden.

Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på både at kigge på førstegangsbeløbet og den efterfølgende månedlige ydelse, og sikre at de to stemmer overens. Et højt førstegangsbeløb og en lav månedlig ydelse kan være farligt, da man risikerer at bilen er faldet så meget i værdi, når leasingperioden er overstået, at du kommer til at stå med et stort tab. Derfor skal man ikke nødvendigvis lade sig lokke af en lav månedlig ydelse, men huske at holde tallene op i mod hinanden.

Find flere gode råd på benzinmaaleren.dk til både flexleasing, delleasing og erhvervsleasing. Det er en blog omkring biler og motorcykler.

Sonder terrænet når du leaser

Det er desuden vigtigt ikke bare at falde, for det første gode tilbud du ser, hvis du ønsker at benytte dig af flexleasing. Kig markedet ordentligt igennem. Hellere bruge lidt ekstra tid og ende med en god handel end at risikere at stå med et stort tab. Så kan drømmebilen nemlig hurtigt gå hen og blive et mareridt.

flexleasin guide